Всички escape стаи събрани на едно място!

Общи условия

Общи условия и политика за сигурност

Моля, запознайте се с нашите Общите условия, преди да използвате Интернет сайта XcapeFun.com

За проекта

XcapeFun – това е онлайн каталог на всички ескейп стаи, намиращи се в по-големите градове в България и съседните й страни. Целта на този сайт е да даде възможност на феновете на ескейп забавленията, както и на туристите да изберат по лесен и удобен начин темата на своето приключение.

Използвайки Интернет сайта XcapeFun.com, потребителят заявява, че е запознат и съгласен с Общите условия, приложимата Политика за поверителност и условията за обработка на лични данни.

Приложимата Политика за поверителност потвърждава отговорността на Интернет сайта XcapeFun.com за неразкриване и защита на личните данни на потребителите, които Потребителят предоставя при регистрацията си (потребителско име и email адрес).

По време на използването на Интернет сайта се събират автоматично технически данни, включително IP адрес, бисквитки, история на търсенията и други. Можете да коригирате настройките си, за да деактивирате “бисквитките”.

Администраторите на Интернет сайта XcapeFun.com си запазват правото да внасят съответни промени в Общите условия и Политиката за поверителност, без да я координира с потребителя.

Актуализираните Общи условия и Политика за поверителност влизат в сила след нейното публикуване в Интернет сайта XcapeFun.com.

Съдържание

Всички контакти/линкове са взети от интернет страниците на съответните ескейп стаи. Текстовете и изображенията предоставени от самите тях, принадлежат на техните автори и са под закрилата на действащото законодателство в страната. Всички останали изображения и описания са подбрани по наша преценка, с цел да включим и представим в каталога и стаите, които не са предоставили собствени материали.

Ако притежавате права върху публикувани в сайта материали и желаете те да бъдат актуализирани или променени, моля свържете се с нас на адрес: info@xcapefun.com

Правила за оценка и модериране

Когато оставяте отзив на Интернет сайта XcapeFun.com, потвърждавате, че сте играли въпросната ескейп стая, но не я притежавате и не я управлявате.

Моля, оставете актуални и вярна информация за обратна връзка, за да можем да се свържем с вас, за потвърждение на отзива, при необходимост. Вашият коментар ще бъде публикуван след преглед от администратор. Имайте предвид, че един човек може да остави само по един отзив за всяка ескейп стая. Повторните коментари ще бъдат премахвани.

XcapeFun.com си запазва правото да редактира коментари, които са в нарушение на закона или стандартите за почтеност; тези, съдържащи нецензурен език, промоционално съдържание, външни връзки или spoilers (описания, които разкриват важни подробности за геймплея). XcapeFun.com си запазва правото временно да премахне или да изтрие коментари, ако се считат за съмнителни.

Ако видите подозрителен коментар, моля, свържете се с нас на адрес: info@xcapefun.com, за да може администраторите да предприемат съответните мерки.

Ако имате някакви въпроси или искате да промените, актуализирате или премахнете коментар, който сте написали, моля, свържете се с нас на адрес: info@xcapefun.com

Условия за включване в каталога

Включването на стаи в каталога на XcapeFun.com e безплатно и дава възможност на потребителите сами да добавят информация за нови стаи, която ще бъде асоциирана към техните профили, след преглед от администратор. Това позволява на потребителите сами да управляват съдържанието на страницата със стаите им и в бъдеще да могат да коригират или добавят допълнителна информация.

Информацията за стаята включва: име на стаята, кратко описание на историята, компания, адрес, телефон за контакт, уебсайт, линк към Facebook страница и TripAdvisor, линк към видео в Youtube, възможност за качване на повече снимки.

Не се допуска качване на дублиращи се стаи.

Допълнителни услуги

XcapeFun.com предлага допълнителни услуги, с цел промотиране на ескейп бизнеса в страната.

  • Препоръчани стаи – визуализиране на вашата стая в Начална страница
  • Рекламни банери (банери с динамично сменящи се изображения) – Начална страница /Размер на банер 730 х 410 px/
  • Статия/новина в Блог – текстове и снимки (новини за нови стаи, промоционални оферти, участия в кампании и събития, съобщения в медии и др.) за публикуване в Блога на сайта.

За повече информация относно включване в рекламно каре, ценова оферта и начин на плащане, моля свържете се с нас на адрес: info@xcapefun.com